Grote ruimte te huur (dagdeel of per uur)

DSC00253

De ruimte van yogacentrum Namasté bevindt zich op de eerste etage van een karakteristiek pand aan de Karpervijver vlakbij Slot Zeist. Het ademt een rustige en meditatieve sfeer, en is zeer geschikt voor groepssessies (max. 8-10 personen), individuele coachsessies, yoga, meditatie, massage of iets dergelijks. Het is heel geschikt voor het geven van cursussen of wekelijkse bijeenkomsten.

 

De ruimte

De ruimte heeft een oppervlakte van 49 m2 en bevindt zich op de 1e etage. De ruimte is leeg. Er ligt vloerbedekking op de grond en er hangen rolgordijnen voor de ramen. In het midden van de voorgevel zitten openslaande deuren. Deze deuren en de grote ramen zorgen voor veel licht en geeft zicht op bomen en de Karpervijver. Tegenover de ruimte bevinden zich een pantry en een toilet. De ruimte kan middels een ruime centrale hal en een luie trap worden bereikt. Er is een intercom en de voordeur kan met een knop in de zaal worden bediend. 

 

Inventaris

Er zijn 12 Eco yogamatten TPE van 6mm, kussens en dekens aanwezig, die beschikbaar zijn voor gebruik. Verder zijn er twee klapstoelen en een stereo installatie met blue tooth is aanwezig. De verlichting kan worden gedimd. Vanzelfsprekend moet de ruimte schoon achter gelaten worden. In de keuken zijn een waterkoker, thee, theekan en glazen aanwezig. 

 

Bereikbaarheid en parkeren

De Karpervijver is een rustige zijstraat van de doorgaande weg Utrecht – Driebergen in Zeist. Uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto. Er is meestal parkeerruimte voor de deur en een ruime parkeergelegenheid op het Zinzendorfplein, het parkeerterrein voor Slot Zeist. Daarvandaan is het enkele minuten te voet naar de Karpervijver 10b.

 

Beschikbaarheid & kosten

Yogacentrum Namasté verhuurt de ruimte 7 dagen per week. Per dagdeel (ochtend / middag / avond) kost de ruimte € 49,50 inclusief thee. Overdag van maandag t/m vrijdag kan de ruimte ook per uur worden gehuurd.

 

Voel je vrij om een afspraak te maken voor het bekijken van de ruimte. Je kunt me bereiken via de mail info@yogacentrumnamaste.nl of telefonisch op 06-11442337.