Ervaringen

Over Katinka

 

"Een verkwikkend weldadig bad van rust"

Wendy Raaijmakers-Davies

 

"Fijn van de yogalessen van Katinka vind ik dat het nooit om presteren of vergelijken gaat, maar altijd om mijn eigen ervaring met een oefening. En niet om het helemaal goed doen, maar om er met aandacht bij te zijn. Katinka leeft dat in haar lessen voor."

Mirjam Wingelaar

 

"De yogalessen van Katinka vind ik zeer prettig. Dit is voor mij de eerste yogales waarbij de uitnodiging om de aandacht naar binnen en in het moment te laten zijn, even veel aandacht krijgt als de yogabewegingen zelf. De rust en aandacht hiervoor geven mij de ruimte die ik nodig heb om te kunnen ervaren en te voelen. Om van daaruit te bewegen en te handelen zodat het goed is voor mij. Dat vergroot mijn innerlijke rust. Ik rij altijd naar huis met meer ruimte en rust in mijn lijf."

Annemiek van Leeuwen, Personal Touch, www.massagetherapeut.org

 

"Yogales bij Katinka is een moment van bezinning, rust en tot jezelf komen, 
dat nog lang na de yogales voor een heerlijke ontspanning zorgt. De 
instructies zijn helder - waarbij Katinka rekening houdt met eventuele 
fysieke beperkingen, de lessen zijn afwisselend en op een prettige manier
 uitdagend."
 LP

 

"Yogales bij Katinka is geen les; het is een warm bad. Op een heel open en betrokken wijze creëert zij een sfeer waardoor de oefeningen bijna vanzelf gaan. Elke keer verrast zij met nieuwe elementen. Ook geeft zij veel aandacht aan jouw specifieke situatie, voegt zij oefeningen toe die juist voor jou en jouw lichaam heilzaam zijn. En dat alles op een natuurlijke, vanzelfsprekende en rustige manier. Kortom, één verademing."

Hanske Plenge