Logo van Yogacentrum Namaste

Yogacentrum
Namaste

 

Jacobien

Mijn naam is Jacobien. Op mijn 18e jaar ben ik begonnen met Yoga en Tai Chi, m'n moeder gaf me hierin het goede voorbeeld. Vanaf 2009 bestudeer en praktiseer ik het Boeddhisme met name Vipassana en Mindfulness meditatie. Ik volgde de Human Givens Nederland opleiding voor coaching en therapie (2012-2014) en certificeerde me tot Yoga/MIndfulness coach. Vanuit mijn eerdere professie als dans- en dramadocent kreeg ik de afgelopen 15 jaar steeds meer de behoefte om spiritualiteit een plek te geven in mijn lessen. Voor mij hoort dat bij een bevlogen manier van les geven. Want persoonlijke beleving en ervaring van binnenuit maakt m'n lessen inspirerend, authentiek en doorleefd. Yoga biedt daarvoor een compleet pad. 

In 1997 ben ik begonnen met de 4 jarige Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Ook heb ik me gespecialiseerd in Zwangerschapsyoga en heb ik de module Ademtherapie afgerond

Sinds 2016 ben ik ook Saswitha gecertificeerd in yoga voor jongeren, ouderen, mensen met een lichamelijke beperking. En ben ik gecertificeerd in yoga met Pranayama en yoga met Meditatie.

Rooster