Logo van Yogacentrum Namaste

Yogacentrum
Namaste

 

Marina

Hallo, mijn naam is Marina. Een aantal jaren geleden kwam ik met yoga in aanraking. Dat was tijdens een erg onrustige periode in mijn leven, maar al na de eerste les was ik zo ontspannen dat ik het wist: dit is goed voor mij, hier ga ik mee door! Toen ik als schoonheidsspecialiste werkte, voelde ik altijd dat ik te 'oppervlakkig' bezig was. Nu kan ik de mensen van binnen en van buiten mooi maken! Het voelt compleet nu... in balans, samen. 

Voor mij is yoga een manier van leven geworden. Het helpt mij te relativeren, te accepteren, te voelen, in het hier en nu te zijn en los te laten. Mijn intentie is om iedereen meer mee te geven dan een uurtje yoga alleen... yoga is iets waar je in het dagelijks leven ook veel aan kunt hebben. 

Tijdens de lessen wordt dat allemaal duidelijk. Dat doe ik met behulp van aandacht voor de adem, zodat je de adem gebruikt als middel om in jezelf en met jezelf die verbinding te ervaren. 

Ik doe mijn werk - eigenlijk mijn grootste passie en hobby - vanuit erkenning, begrip en liefde. Daardoor word ik zelf ook gelukkiger en blijer! Met als doel jou persoonlijke groei, zelfonderzoek en rust te bieden. Voor wat mijzelf betreft: er valt nog zoveel te leren als docent. 

Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te laten zien en vooral voelen wat yoga voor je kan betekenen. Daarom blijf ik continu opleidingen, cursussen en workshops volgen om zoveel mogelijk kennis te vergaren. Na ruim 4 jaar opleiding tot yogadocent bij Saswitha, e erkende opleiding voor yogaleerkracht en wijsbegeerte, waar we ons verdiepen in o.a. anatomie, fysiologie, ademtherapie, ben ik nog steeds niet uitgeleerd!

Rooster