Logo van Yogacentrum Namaste

Yogacentrum
Namaste

 

Renske

Mijn naam is Renske. Ik ben opgegroeid in een warm gezin op een fijne plek in Twente. Als klein meisje werd ik altijd al geïnspireerd door wat er juist buiten het Twentse platteland plaatsvond. Met name de Aziatische culturen vond ik enorm interessant.

Daarom besloot ik in 2016 om op reis te gaan en vloog ik naar Australië. Voor bijna 2 jaar werd dit mijn thuis.

In het prachtige hippie-dorpje Byron Bay, wat voor de meeste mensen als een surf-walhalla wordt gezien, kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik ontdekte een kant van mijzelf die ik al veel te lang gemist had. Of beter gezegd; ik ont-dekte mijzelf. Het voelde als thuiskomen. Ik wilde alles leren over bewustzijn, ontwaken, yoga en allerlei meditatievormen. Nog nooit was ik zo gretig aan het studeren en zo ontstond het idee om een opleiding als yogadocent te gaan volgen in het land van herkomst, India. Daar leerde ik de yoga asana’s, de filosofie en ik zag in dat er ook een andere manier is om naar het lichaam te kijken. Een manier van verbinding. Bijna een jaar lang verdiepte ik mij in allerlei soorten yoga, zocht ik de stilte op en leerde ik over het Tibetaans Boeddhisme. Niet alleen in India maar ook in Bali, waar ik uiteindelijk mijn lieve partner getroffen heb.

Nu, terug in Nederland, een tweeling verder en heel wat meer uren op de yogamat is het mijn passie geworden om mensen op een liefdevolle manier met behulp van yoga en meditatie weer in contact te brengen met hunzelf. Tot snel! Namaste.

Rooster