Logo van Yogacentrum Namaste

Yogacentrum
Namaste

 

Sky

Hallo, ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Sky en yoga heeft een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Met de paplepel ingegoten heeft het mij door de jaren heen precies datgene gegeven waar ik op dat moment klaar voor was. Het begon met een boekje over yoga en ademhaling dat ik in de boekenkast van mijn ouders vond op twaalfjarige leeftijd. Het wekte een interesse op die op verschillende momenten in mijn leven terugkwam.

Een aantal jaar geleden ging ik door een zware periode. Mijn mentale gezondheid had flink te verduren en ik zat vast in een destructieve levensstijl. Mijn Ashtanga practice was een van de stabiele factoren die mij hier doorheen heeft gesleept. Ik ontdekte dat yoga zoveel meer is dan fysieke oefeningen. Het hielp mij om mezelf te ontdekken en vertrouwen te vinden in mezelf en de wereld om mij heen.

Ik maakte een lange reis door India om me te verdiepen in yoga en haar afkomst. Het is daar dat ik ontdekte dat het aan anderen doorgeven van wat yoga mij gebracht had, en nog steeds brengt, onderdeel is van mijn eigen ontwikkeling. Ik besloot dat ik graag docent wilde worden.

Teruggekomen uit India voerde ik grote veranderingen door in mijn leven. Ik nam een paar stappen terug, verhuisde uit de grote stad en kwam in Twente aan. Hier ben ik in aanraking gekomen met Namaste Yoga waar ik ondertussen een traineeship volg tot yogadocent. Ik bestudeer de functionele anatomie van yoga en geef mijn lessen vanuit eigen ervaring en gevoel.

Ik ben erg dankbaar voor de mogelijkheid om dit te kunnen doen en hoop jullie binnenkort op de mat te zien.

Rooster