Logo van Yogacentrum Namaste

Yogacentrum
Namaste

Welkom in de studio

Veel ruimte en
licht

Herken je dat, dat de omgeving je gevoel beïnvloedt? Daarom besteden wij extra aandacht aan de inrichting van onze studio. We zorgen voor ruimte en licht. En we hebben gekozen voor zoveel mogelijk meubilair en accessoires van natuurlijk materiaal en veel planten. Zo creëren we een warme, rustige sfeer, waarbij je je snel thuis voelt en makkelijk kunt ontspannen.

Je vindt ons aan de

Steijnstraat 6

De ruimtes zijn groot genoeg voor het aantal leerlingen. Geen zorgen dus dat je je buurvrouw of buurman raakt bij een zijwaartse buiging.

Wat je misschien ook zal opvallen: we hebben geen grote spiegelwand. Daar is een goede reden voor. Bij yoga gaat het er namelijk niet om hoe je houding eruit ziet. Het is de bedoeling dat je je bewust wordt van wat je in de houding voelt. 

We bieden je alles wat je nodig hebt voor je les. ​Je kunt je yogamat meenemen als je dat wilt, maar dat hoeft niet. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen is prettig zittende kleding en een beetje zin. Je kunt je bij ons omkleden. 

Voor onze studio kun je parkeren in de blauwe parkeerzone. Tot 19:00 uur heb je daarvoor zo’n blauwe parkeerkaart nodig. Voor je fiets hebben we een afdakje. 

Sfeerimpressie

Kijk eens binnen

Ingang

Yin-zaal

Sfeer in de Yin-zaal

Yang-zaal

Sfeer in de Yang-zaal

Voel je thuis

Samen staan we sterker

Samenwerkingen

Blessurewinkel

Bezoek site

Dora

Bezoek site

Sri Sri Ayurveda

Bezoek site

Praktijk Mariska Bosch

Bezoek site

Attent fysiotherapie

Bezoek site

Verloskundigenpraktijk Suus

Bezoek site


Rooster